· 

Eens een keer iets anders!

Door: Peggy van Esch & Iris de Jong

 

Reizen, het kan op onmogelijk veel manieren. De één reist graag met het vliegtuig en de ander kiest liever v0or een autovakantie. Vervolgens kiest de één weer voor een actieve vakantie en een ander voor een echte relaxvakantie. Dat is precies wat reizen zo leuk maakt: elke keer kunt u weer iets anders boeken, waardoor u de prachtigste plekken op aarde ziet. Maar weet u nog niet zo goed waar de volgende reist u gaat brengen? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Deze keer kunt u alvast inspiratie opdoen voor een fantastisch vakantiejaar in 2018!

Een (verre) reis met de familie

Op reis gaan met het hele gezin betekent voor velen eindelijk echt wat tijd samen. Het begint al met de voorpret om een bestemming uit te zoeken. Wordt het een verre vakantie? Of juist wat dichterbij huis? U kunt daarna een passende reis samen laten stellen, zodat u ter plaatse optimaal kunt genieten van natuur, avontuur en natuurlijk ontspanning! Samen met uw kinderen iets bijzonders meemaken wil iedereen natuurlijk. Wat denkt u van fantastische verre bestemmingen, zoals Thailand, Indonesië, Zuid-Afrika of New York in combinatie met Florida of Californië? 

 

Bekijk hier een voorbeeld van een onvergetelijke rondreis door West-USA die speciaal bedoeld is voor gezinnen waar u de mooiste plekken, zoals de Bryce Canyon en Lake Powell ontdekt, maar ook de grote steden zoals Las Vegas niet over worden geslagen. Reisadviseuse Peggy heeft al heel wat mooie reizen met jonge -en inmiddels haar al wat oudere- kinderen gemaakt, waardoor ze u uitstekend kan adviseren.

Camping of glamping

Reisadviseuse Nicolette is dit jaar voor het eerst gaan kamperen met haar man en 2-jarige zoontje en was direct overstag: dit is namelijk geweldig! Niet alleen voor de peuter, maar ook zeker voor de ouders. Heerlijk relaxed in een luxe stacaravan, cottage of stoere lodgetent die van alle gemakken voorzien is, maar ook met een leuk restaurant op de camping voor als er niemand zin heeft om te koken en natuurlijk het zwembad met terras niet te vergeten, waar kroost en ouders elkaar ontmoeten, maar ook waar vriendschappen voor het leven tussen de kinderen ontstaan.

 

Door de vele plekken ter wereld waar gekampeerd kan worden, wordt kamperen nooit saai. Daarnaast kan het zo luxe of juist eenvoudig als u zelf wilt. Heeft u bijvoorbeeld weleens aan glamping gedacht? Dit is een luxere manier van kamperen, terwijl u wel alle voordelen heeft die deze manier van reizen biedt, zoals de prachtige natuur, rust en ontspanning. De mooiste en meest onvergetelijke herinneringen komen tot stand tijdens kampeervakanties. Wat wordt uw volgende bestemming?

De Canarische eilanden, net iets anders...(of niet)?

Gaat u liever niet te ver van huis, maar wilt u wel zon, zee en strand combineren met leuke activiteiten? Marola weet als geen ander de weg op diverse Canarische Eilanden! Zoekt u rust of juist een locatie met veel vertier? Wilt u graag de tientallen authentieke dorpen op onder andere Gran Canaria en Tenerife bezoeken of wilt u de juist naar de leukste attractieparken voor de jeugd? 

 

Het meest unieke aan de Canarische eilanden, is dat ieder eiland zijn eigen identiteit heeft. De eilanden Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura zijn het meest in trek onder de toerist. Gran Canaria staat de afgelopen jaren voornamelijk bekend om haar vele toerisme, maar er zijn ook plaatsen waar dit niet te merken is, zoals de dorpjes die het typische Spaanse leven vertegenwoordigen. Daarnaast staat Tenerife garant voor de diversiteit, van bruisende steden tot historisch Unesco Werelderfgoed, maar ook de fantastische natuur met de Natuurparken zijn zeker een reden om naar Tenerife te reizen. Verder is Lanzarote een vulkaaneiland, waardoor het lijkt alsof u in een heel andere wereld terecht bent gekomen. Daardoor is het een verrassend eiland wat soms zelf wat mysterieus is door de vulkanische bodem. Als u van stranden houdt, dan is Fuerteventura een echte aanrader. Het eiland heeft gouden zandstranden met een typische turquoise zee. Ook biedt Fuerteventura een aantal historische dorpjes met typische Spaanse restaurants aan.

Tropische stranden

Bent u op zoek naar onbekende plekjes aan de parelwitte stranden, zoals die van bijvoorbeeld Curaçao? Dan bent u bij Iris aan het juiste vakantieadres! Minimaal één keer per jaar is zij te vinden aan de mooie, drukke, gezellige of juist ongerepte kusten van dit prachtige eiland dat zowel in de zomer als in de winter een echte aanrader is. Daarnaast worden de andere bijzondere of leuke plekken op het eiland natuurlijk ook niet overgeslagen! Op zoek naar een all-inclusive vakantie of juist self-catered? Iris weet de leukste adresjes voor jullie te vinden!

 

De Antillen zijn echte tropische strandbestemmingen, waardoor u weer echt een keer tot ontspanning kunt komen tijdens het hectische Nederlandse bestaan. Van de prachtigste stranden, tot de mooiste natuurparken, Willemstad of Oranjestad, met haar typische gekleurde huizen en natuurlijk met de leukste activiteiten die gedaan kunnen worden. Alle ingrediënten voor een ontspannen, maar onvergetelijke vakantie. Kortom: waar wacht u nog op? 

Inspiratie genoeg!

Dankzij de vele mooie plekken, is er zat inspiratie om nieuwe en onvergetelijke ervaringen op te doen in 2018. Verre reizen of een vakantie dichterbij huis? Alles is mogelijk! Maak vrijblijvend een afspraak en laat u adviseren voor de meest bijzondere reizen!

 

Wilt u meer informatie? Klik hier om contact met ons op te nemen.

Benieuwd naar andere de andere blogs, zoals die van Australië, Jamaica en Java?  Klik dan hier!