Europa · 08. augustus 2020
Een ware roadtrip door Nederland, dat is wat we in de reeks 'Op vakantie in eigen land' doen. Want ja, echt, Nederland heeft ontzettend veel moois te bieden. Zo komen we vandaan aan in het waterrijke Overijssel. Van de Sallandse heuvelrug, tot hoofdstad Zwolle naar het toeristische Giethoorn. We komen er allemaal voorbij. Laat u verrassen en lees, maar ook kijk, wat voor moois Overijssel u allemaal te bieden heeft!
Europa · 01. augustus 2020
We reizen van provincie naar provincie, het hele land door. Daar waar we nu al langs vele mooie steden, natuurparken en attractieparken zijn geweest, komen we nu terecht in Drenthe. De provincie van de hunebedden en de waanzinnige natuur. We gaan onder andere langs natuurpark de Honsrug, Emmen en Assen. Ook dit keer sluiten we weer af met een video om u een impressie te geven van deze waanzinnige provincie én hebben we een aantal mooie accommodaties op kaart gezet.

Europa · 25. juli 2020
We zijn inmiddels goed onderweg met onze rondreis door Nederland. Na al een verscheidenheid aan natuur en cultuur te hebben gezien, zijn we nu beland in de jongste provincie van ons land, namelijk Flevoland. Ga digitaal met ons mee naar de Oostvaardersplassen, Urk, Lelystad en de Markerwadden. Maak u gereed voor wederom een fantastische provincie en zie aan het einde van dit blog een aantal locaties waar u kunt verblijven. Zo wordt vakantie in eigen land een waar feest.
Europa · 18. juli 2020
Inmiddels weten we dat iedere Nederlandse provincie uniek is op haar eigen manier. Daar waar Limburg bekend staat om haar grotten en kastelen, Brabant om de gezelligheid en carnaval, Zeeland om haar prachtige stranden, biedt Gelderland ook weer zoveel moois. Denk aan het prachtige natuurgebied De Hoge Veluwe, Paleis 't Loo en de bekende steden Nijmegen en Apeldoorn. Lees snel de onderstaande blog om meer te weten te komen over Gelderland.

Europa · 11. juli 2020
Het is wellicht iets waar u vorig jaar zomer nog niet direct aan dacht, maar vakantie in eigen land is ook zeker leuk! Daarom reizen we in de reeks 'op vakantie in eigen land' naar alle twaalf de provincies. Ditmaal zijn we in de provincie die bekendstaat om haar grotten, prachtige steden, kastelen en nog veel meer. Oftewel: Limburg is de volgende stop. Lees snek verder om te ontdekken wat voor moois Limburg u te bieden heeft.
Europa · 04. juli 2020
Deze keer blijven we in onze eigen oude en vertrouwde provincie, namelijk Noord-Brabant. We duiken in het verleden, nemen een kijkje in de grote steden zoals Den Bosch, Eindhoven en Breda. Niet te vergeten uiteraard; het carnaval, want dat mogen we in deze zuidelijke provincie uiteraard niet overslaan. Kom meer te weten over ons mooie Brabant en lees snel verder!

Europa · 27. juni 2020
Zon, zee en strand, dat hebben wij in Nederland ook te bieden! Uiteraard hangt het wel af van het weer in ons soms zo koude kikkerlandje, maar met welk weer wij ook te maken hebben, de provincie die bekendstaat om haar uitgerekte stranden heeft ieder seizoen veel moois te bieden. Geniet van een heerlijke strandwandeling, ga cultuur snuiven in Middelburg en vergeet vooral geen kijkje te nemen bij Neeltje Jans. Ga direct met ons mee op ontdekkingsreis door het veelzijdige Zeeland!
Europa · 21. juni 2020
Momenteel staat Nederland - ondanks de vervelende omstandigheden - uiteraard op nummer één bij veel vakantiegangers. Maar dat ook Nederland veel verrassende en vooral mooie plekken heeft, is inmiddels geen geheim meer. Twaalf provincies en ieder uniek op haar eigen manier. Na de Waddeneilanden, Noord-Holland en Zuid-Holland is het nu tijd voor Utrecht. We begeven ons deze keer dus in het hart van Nederland. Bent u benieuwd wat deze provincie u te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Europa · 13. juni 2020
Dat Nederland veel moois te bieden heeft, is inmiddels geen geheim meer. We zijn al op de fascinerende waddeneilanden geweest, begaven ons in Noord-Holland en nu is het tijd voor Zuid-Holland. De provincie die op allerlei fronten veel te bieden heeft, denk aan politiek Den Haag, de Euromast in Rotterdam, een gedeelte van natuurpark de Biesbosch én de oude stad Leiden. Bent u er klaar voor om deze provincie in eigen land te ontdekken? Wij wel! Lees hieronder snel verder.
Europa · 07. juni 2020
In de reeks 'op vakantie in eigen land' bevinden we ons op de mooiste plekken in ons eigen koude kikkerlandje. Wat wie zegt dat hier niet voldoende te beleven en zien is? Dit keer bevinden we ons in Noord-Holland. De provincie waar onze hoofdstad en vissersdorp Volendam liggen, maar ook de Formule-1 locatie zich bevindt! Laat u verrassen door alles wat Noord-Holland u te bieden heeft!

Meer weergeven