Azië · 08. september 2018
Nog niet zolang geleden hebben we kennis gemaakt met het land China en dat is maar goed ook. Deze bestemming heeft ons namelijk zoveel te bieden! De indrukwekkende cultuur, prachtige natuur en niet te vergeten de fascinerende en inspirerende bezienswaardigheden. China zorgt er op al deze fronten voor dat u zich telkens weer verbaast. Steden met enorme wolkenkrabbers en kleinere knusse steden, maar ook natuurparken en spiritualiteit met de verschillende vele tempels die het land kent.
Afrika · 25. augustus 2018
Vroeg wakker worden van de trompetterende olifanten die in de buurt lopen, de zon op zien komen terwijl Afrika ontwaakt, het zien van de uitgestrekte vlaktes, het gevoel hebben dat u zich in een totaal andere wereld bevindt. Daarbij omringd worden door de meest fascinerende wilde dieren en u al het moois ontdekt wat deze bestemming u te bieden heeft, maar na een aantal dagen wildlife ook ontspannen en volledig tot rust komen? In Kenia kan het allemaal.

Noord-Amerika · 11. augustus 2018
Met de prachtige Nagiara Waterfalls, innemende vergezichten en natuurlijke de fascinerende steden zoals Quebec, Montréal en Toronto zorgt Oost-Canada er telkens weer voor dat u van de ene verbazing in de andere valt. Indien u op zoek bent naar een bestemming waar u meer wilt zien dan alleen natuur, zorgt Oost-Canada voor een fijne afwisseling aan grote en indrukwekkende steden, maar ook aan mooie natuurparken. Geniet van de ongerepte natuur met haar waanzinnige kliffen, baaien en kusten.
Zuid-Amerika · 28. juli 2018
Het land van de salsa, rum, klassieke auto's, Fidel Castro en de bruisende stad Havana. Allemaal bijzondere kenmerken die Cuba maken tot het land wat het vandaag de dag is. Een bestemming waar veel cultureel erfgoed te ontdekken is, prachtige stranden te vinden zijn en waar u helemaal weg kunt dromen en u de leukste stadjes kunt bezoeken. Reist u mee naar het mooie Cuba?

Europa · 14. juli 2018
Het eiland waar alle Engelse invloeden hedendaags nog steeds merkbaar zijn dankzij het feit dat de inwoners op de weg links rijden, de taal uiteraard spreken en u op iedere hoek van de straat een echte typische Engelse telefooncel ziet staan. Als u dacht dat er nog meer overeenkomsten zijn, vast wel, maar de belangrijkste tegenstelling is dat u in vergelijking met Engeland, geniet van het echte tropische gevoel. Lees snel verder en ontdek wat voor moois Malta u allemaal te bieden heeft!
Citytrips · 23. juni 2018
Met haar oude architectuur en verschillende cultuurstijlen, is dit één van de oudste steden van Europa. Wanneer u uw eerste stap in deze prachtige stad zet, bent u gelijk verkocht. U wordt omringd door de prachtigste cultuurstijlen en de geschiedenis die deze stad getekend heeft tot wat het vandaag de dag nog steeds is. Bent u nieuwsgierig geworden? Dat snappen wij maar al te goed, gaat u alvast mee langs de mooiste hoogtepunten van Rome?

Azië · 09. juni 2018
Een prachtig gelegen land in het zuidoostelijke deel van Azië waar u kunt genieten van de indrukwekkende natuur met haar natuurgebieden en meest prachtige stranden, maar ook van de bijzondere cultuur met de tempels en historie. Als u op zoek bent naar een grote verscheidenheid aan cultuur en natuur bent u hier zeker weten op uw plek. Ontdek alvast de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden van dit unieke land, zoals de gouden driehoek en River Kwai.
Nieuw-Zeeland · 26. mei 2018
We zijn al een keertje eerder langs de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland gegaan, maar omdat er zoveel is wat er over deze prachtige bestemming gedeeld kan worden, hebben we het Noordereiland en het Zuidereiland in twee aparte blogs verdeeld. Daarom is het nu tijd voor het Zuidereiland. Een bestemming waar de echte natuurliefhebber zijn geluk niet op kan. Van het Abel Tasman National Park tot het Westland National Park en van Christchurch tot Dunedin. Gaat u mee het Zuidereiland verkennen?

Afrika · 12. mei 2018
Het land van de piramides, farao's, tempels en de Nijl, maar ook van de vele heerlijke all-inclusive resorts en de helderblauwe zee om in te duiken. Er zijn zoveel mogelijkheden om naar Egypte op vakantie te gaan! Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan El Gouna? Deze stad wordt ook wel het Venetië van het Egypte genoemd. Of een bezoek aan de historische paleizenstad Luxor? Dat is nog zeker niet alles wat er te zien of te beleven is. Reist u mee langs de meest bijzondere plekken?
Zuid-Amerika · 28. april 2018
Velen denken dat Colombia een gevaarlijk land is waar je als toerist niks te zoeken hebt, maar niets is minder waar. Het is een land waar u de indrukwekkendste avonturen meemaakt en van een prachtige natuur kunt genieten. Daarnaast is het het land van de salsadans- en muziek, het Amazoneregenwoud en natuurlijk de Colombiaanse koffie. Steeds meer mensen ontdekken waarom een vakantie richting Colombia zo mooi is. Bent u de volgende? Wilt u meer weten over deze tropische verrassing?

Meer weergeven