Europa · 14. juli 2018
Het eiland waar alle Engelse invloeden hedendaags nog steeds merkbaar zijn dankzij het feit dat de inwoners op de weg links rijden, de taal uiteraard spreken en u op iedere hoek van de straat een echte typische Engelse telefooncel ziet staan. Als u dacht dat er nog meer overeenkomsten zijn, vast wel, maar de belangrijkste tegenstelling is dat u in vergelijking met Engeland, geniet van het echte tropische gevoel. Lees snel verder en ontdek wat voor moois Malta u allemaal te bieden heeft!
Citytrips · 23. juni 2018
Geschreven door: Iris de Jong
Azië · 09. juni 2018
Geschreven door: Marola Bastiaanse
Nieuw-Zeeland · 26. mei 2018
We zijn al een keertje eerder langs de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland gegaan, maar omdat er zoveel is wat er over deze prachtige bestemming gedeeld kan worden, hebben we het Noordereiland en het Zuidereiland in twee aparte blogs verdeeld. Daarom is het nu tijd voor het Zuidereiland. Een bestemming waar de echte natuurliefhebber zijn geluk niet op kan. Van het Abel Tasman National Park tot het Westland National Park en van Christchurch tot Dunedin. Gaat u mee het Zuidereiland verkennen?
Afrika · 12. mei 2018
Het land van de piramides, farao's, tempels en de Nijl, maar ook van de vele heerlijke all-inclusive resorts en de helderblauwe zee om in te duiken. Er zijn zoveel mogelijkheden om naar Egypte op vakantie te gaan! Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan El Gouna? Deze stad wordt ook wel het Venetië van het Egypte genoemd. Of een bezoek aan de historische paleizenstad Luxor? Dat is nog zeker niet alles wat er te zien of te beleven is. Reist u mee langs de meest bijzondere plekken?
Zuid-Amerika · 28. april 2018
Velen denken dat Colombia een gevaarlijk land is waar je als toerist niks te zoeken hebt, maar niets is minder waar. Het is een land waar u de indrukwekkendste avonturen meemaakt en van een prachtige natuur kunt genieten. Daarnaast is het het land van de salsadans- en muziek, het Amazoneregenwoud en natuurlijk de Colombiaanse koffie. Steeds meer mensen ontdekken waarom een vakantie richting Colombia zo mooi is. Bent u de volgende? Wilt u meer weten over deze tropische verrassing?
Europa · 14. april 2018
Charmante dorpen, overweldigende landschappen, lang uitgestrekte stranden en uitzichten waar u bij weg kunt dromen. Dat klinkt goed, nietwaar? Dit land staat tevens bekend om de mix van Mediterraanse, Centraal- en Oost-Europese invloeden? Maar ook nog om zijn rijke culturele erfgoed met oude beschavingen en de inspirerende historie? Kroatië heeft het allemaal! Van natuur tot cultuur en van historie tot hedendaagse invloeden. Spreekt u dit aan? Lees dan gauw verder.
Overig · 31. maart 2018
Daar waar cruisen vroeger alleen bestemd was voor de welgestelden onder ons, is het vandaag de dag voor veel mensen dé ideale manier om te reizen. Tijdens een cruise staan tot rust komen, comfortabel reizen en veelzijdigheid centraal. U kunt kiezen voor een lange cruisevakantie ver weg, maar ook voor een cruise dichterbij huis. Deze manier van reizen biedt oneindig veel mogelijkheden. Het wordt dus hoog tijd wat meer te weten te komen over cruisen en de verschillende mogelijkheden.
Citytrips · 17. maart 2018
Op zoek naar een korte trip naar een bestemming die de perfecte combinatie van zon, zee, strand biedt, maar ook nog eens over indrukwekkende bezienswaardigheden en een rijke historie beschikt? Het lijkt onmogelijk, maar het tegendeel is waar. Valencia is de stedentripbestemming die u op alle fronten positief blijft verbazen. Daarom is het hoog tijd om meer te weten te komen over deze stad, zodat u bij een bezoek aan Valencia weet wat u beslist niet over mag slaan!
Nieuw-Zeeland · 03. maart 2018
De indrukwekkende en ongerepte natuur in combinatie met de knusse en gezellige steden. De mooiste bezienswaardigheden en de meest spectaculaire activiteiten. Het is haast onmogelijk om niet onder de indruk te zijn van dit unieke land. Maar dan heerst nog een belangrijke vraag: een bezoek brengen aan het Noorder- of het Zuidereiland? Om deze keuze te vergemakkelijken, maken we voor dit land twee blogs en vandaag beginnen we onze ontdekkingsreis met het Noordereiland!

Meer weergeven