Citytrips · 17. augustus 2019
Geschreven door: Iris de Jong
Afrika · 03. augustus 2019
Kent u het gevoel dat u compleet overweldigd wordt door al het moois wat u in uw omgeving ziet? Dat is exact het gevoel dat u ook krijgt bij een bezoek aan Tanzania. Laat u wakker maken door het geluid van tetterende olifanten, geniet van de zonsopgang terwijl u de schilderachtige natuur aanschouwd, geniet gedurende dag van een flinke dosis, natuur, cultuur of strand met een cocktail in uw hand en vier het einde van de dag met de mooiste herinneringen.

Azië · 06. juli 2019
Het is wellicht één van de meest geliefde bestemmingen van Indonesië. Het eiland heeft alles te bieden waar u naar op zoek bent; of het nu gaat om een strandvakantie waar u volledig geniet van zon, zee en strand, of om een culturele vakantie met tempelbezoeken of een reis waar de natuur centraal staat: Bali heeft het allemaal! Ze is in het bezit van de prachtigste stranden, groene rijstvelden, indrukwekkende tempels, een paradijselijke azuurblauwe zee, maar ook een geweldige cultuur.
Noord-Amerika · 29. juni 2019
Route 66, wie kent deze niet? Deze bekend route bestaat uit de meest bijzondere, nostalgische en legendarische wegen van de Verenigde Staten. Daar waar de Route 66 in 1926 werd opgericht met een totale afstand van 3.755 kilometer, is deze in 1985 alweer verwijderd. Vanaf die tijd is het officieel de Interstate Highway System en is de naam veranderd in de Historische Route 66 die een lengte kent van 3.429 kilometer.

Europa · 15. juni 2019
Prachtige rotsformaties, interessante verhalen uit het verleden en een indrukwekkende groene omgeving. Er is maar genoeg te beleven in het charmante Ierland. Door de vele overgebleven kastelen en forten, lijkt het net alsof u zich een stap in het verleden zet, terwijl de bruisende steden u weer naar het heden brengen. De echte natuurliefhebber geniet al wandelend, fietsend of met de auto van de overweldigende natuur.
Citytrips · 25. mei 2019
Vergeet de steden Milaan, Londen, Istanbul of Parijs: de volgende bestemming voor uw stedentrip wordt unieker, historischer er rijker aan cultuur. Athene is the place to be voor wie op zoek is naar een bestemming dichtbij huis en overdonderd wil worden met een flinke dosis gezelligheid en gastvrijheid, in combinatie met rijke en interessante verhalen over wat er allemaal gebeurd is in het Verleden. De naar de stadsgodin Athena vernoemde hoofdstad van Griekenland heeft gigantisch veel te bieden.

Afrika · 18. mei 2019
Imposant, overweldigend en uniek. Er zijn zoveel landen op onze aardbol die we graag willen bezoeken, maar een bezoek aan Namibië, is met geen pen te beschrijven. Het uitgestrekte land is vooral bekend dankzij zijn fascinerende natuurparken met wildlife waar onder andere de zeer zeldzame woestijnolifant leeft. We kunnen de Kalahari woestijn met haar roodbruin zand, de Zambezi regio met haar waanzinnige rivieren en Damaraland dat bijna volledig bestaat uit rotsen natuurlijk ook niet overslaan.
Azië · 04. mei 2019
Het land dat bekendstaat om de prachtige, uitgestrekte natuur, dat lange tijd in onveiligheid heeft geleefd door de oorlog die haar sporen heeft achtergelaten, waar rijstproductie één van de belangrijkste inkomstenbronnen is en Hanoi de hoofdstad is. Ditmaal reizen we af naar het waanzinnige Vietnam dat keer op keer voor verbazing zorgt bij menig toerist. Waarom? Omdat Vietnam veel verborgen plekken heeft die het land zeer uniek maken.

Noord-Amerika · 20. april 2019
Amerika, we kunnen er uren over praten. Het land heeft zoveel te bieden, dat we eenvoudigweg niet alles in slechts één blog kunnen vertellen. De vorige keer bent u al meer te weten gekomen over de Sunshine State, oftewel Florida. Ditmaal is het tijd voor de prachtige natuurparken die Amerika te bieden heeft. Aangezien er zoveel te ontdekken valt op het gebied van de Nationale Parken, hebben we ditmaal een top vijf gemaakt van de leukste, mooiste en meest bijzondere parken. Lees gauw verder!
Europa · 06. april 2019
De Italiaanse eilanden, wie wil er niet naar toe? Ondanks ze allemaal uit eigen unieke punten hebben, is Sicilië een bestemming die u op veel fronten verbaasd. De charme, authentciteit en interessante cultuur, zorgen voor een geweldige vakantiebestemming. Zowel de natuurliefhebber als de actieve reiziger is hier in zijn element, maar ook wie op zoek is naar rust is hier op de perfecte locatie. Reis mee naar het eiland van de Etna, de hoofdstad Palermo en ontdek zelf de charme van Sicilië!

Meer weergeven