Europa · 15. juni 2019
Geschreven door: Iris de Jong
Citytrips · 25. mei 2019
Vergeet de steden Milaan, Londen, Istanbul of Parijs: de volgende bestemming voor uw stedentrip wordt unieker, historischer er rijker aan cultuur. Athene is the place to be voor wie op zoek is naar een bestemming dichtbij huis en overdonderd wil worden met een flinke dosis gezelligheid en gastvrijheid, in combinatie met rijke en interessante verhalen over wat er allemaal gebeurd is in het Verleden. De naar de stadsgodin Athena vernoemde hoofdstad van Griekenland heeft gigantisch veel te bieden.

Afrika · 18. mei 2019
Imposant, overweldigend en uniek. Er zijn zoveel landen op onze aardbol die we graag willen bezoeken, maar een bezoek aan Namibië, is met geen pen te beschrijven. Het uitgestrekte land is vooral bekend dankzij zijn fascinerende natuurparken met wildlife waar onder andere de zeer zeldzame woestijnolifant leeft. We kunnen de Kalahari woestijn met haar roodbruin zand, de Zambezi regio met haar waanzinnige rivieren en Damaraland dat bijna volledig bestaat uit rotsen natuurlijk ook niet overslaan.
Azië · 04. mei 2019
Geschreven door: Iris de Jong

Noord-Amerika · 20. april 2019
Amerika, we kunnen er uren over praten. Het land heeft zoveel te bieden, dat we eenvoudigweg niet alles in slechts één blog kunnen vertellen. De vorige keer bent u al meer te weten gekomen over de Sunshine State, oftewel Florida. Ditmaal is het tijd voor de prachtige natuurparken die Amerika te bieden heeft. Aangezien er zoveel te ontdekken valt op het gebied van de Nationale Parken, hebben we ditmaal een top vijf gemaakt van de leukste, mooiste en meest bijzondere parken. Lees gauw verder!
Europa · 06. april 2019
De Italiaanse eilanden, wie wil er niet naar toe? Ondanks ze allemaal uit eigen unieke punten hebben, is Sicilië een bestemming die u op veel fronten verbaasd. De charme, authentciteit en interessante cultuur, zorgen voor een geweldige vakantiebestemming. Zowel de natuurliefhebber als de actieve reiziger is hier in zijn element, maar ook wie op zoek is naar rust is hier op de perfecte locatie. Reis mee naar het eiland van de Etna, de hoofdstad Palermo en ontdek zelf de charme van Sicilië!

Overig · 23. maart 2019
De mooiste dag van uw leven moet natuurlijk afgesloten worden met de mooiste reis van uw leven. Na een hectische periode van veel regelen, is het immers meer dan verdiend om lekker tot rust te komen met uw geliefde. Toch kan het lastig zijn om een bestemming te kiezen die volledig aan uw wensen voldoet. Daarom reizen we deze keer niet af naar één bestemming, maar gaan we langs een aantal veel gekozen honeymoon-bestemmingen.
Citytrips · 09. maart 2019
Uw hart is verovert vanaf het moment dat u een stap in Praag zet. De stad van de 100 torens is in het bezit van de prachtigste architecturale en culturele schatten. Het is daarom ook niet voor niets dat ze bestempeld wordt als één van de mooiste steden van Europa. Mede daarom heeft de Tsjechische hoofdstad een toepasselijke bijnaam gekregen: de gouden stad. Met haar smalle straten en indrukwekkende pleinen beleeft u momenten die u nergens anders kunt beleven en voor geen goud zou willen missen.

Afrika · 16. februari 2019
De plek waar u even aan uw drukke leven kunt ontsnappen en volkomen kunt genieten van zon, zee, strand en nog zoveel meer! Ga richting de badplaatsen Hammamet en Monastir in het noorden, ontdek de woestijn op een kameel, ervaar de cultuur, verwonder u in de pittoreske dorpen, proef de heerlijke keuken en verken de leukste medina's met de mooiste producten in de steden of ga zelf op pad in de ongerepte natuur. Tunesië biedt u veel meer dan u op het eerste gezicht denkt.
Azië · 02. februari 2019
Een waanzinnig landschap vol met tropische stranden die eindeloos bewonderd kan worden, culturele wonderen zoals boeddhistische klooster, golvende theeplantages en de mooiste wildparken. Wij snappen wel dat Sri Lanka letterlijk 'gezegend eiland' betekent. Stap in een wereld waar u zich compleet laat overdonderen door alles wat u ziet, beleeft en ontdekt.

Meer weergeven