Europa · 24. mei 2020
Op vakantie gaan, we willen het allemaal! Toch is het momenteel niet zo vanzelfsprekend, als dit een aantal maanden geleden nog wel was. Wij zijn ervan overtuigd dat ook ons fijne Nederland prachtige plekken te bieden heeft. Juist daarom beginnen we vanaf nu met de blogreeks 'Op vakantie in eigen land.', waar we per provincie langs de mooiste plekken gaan.
Noord-Amerika · 25. januari 2020
Er zijn van die bestemmingen waar je letterlijk ogen tekort komt, omdat er zoveel moois om je heen te bewonderen is. Alaska is zo'n betoverende bestemming. Met haar prachtige natuurparken die in het bezit zijn van de meest bijzondere flora en fauna, kijkt u hier uw ogen uit. Omdat er zoveel te zien valt, maar ook nog aardig wat voor ons onontdekt is, wordt het de hoogste tijd om u mee te nemen naar een van de meest bijzondere staten van Amerika.

Zuid-Amerika · 28. december 2019
Parelwitte stranden, zon in overvloed, kleurrijke straten en enorm gastvrije mensen. Dat is hoe ik Curaçao zou typeren. Na heel wat jaren dit prachtige eiland bezocht te mogen hebben, lijkt het mij heel leuk om u dit keer digitaal mee te mogen nemen langs mijn hoogtepunten van dit eiland. Het blijft voor mij altijd weer een cadeau om naar Curaçao af te mogen reizen. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!
Europa · 07. december 2019
Verken de prachtige natuur die bedolven ligt onder een dikke laag sneeuw, zie het noorderlicht met eigen ogen, laat u meeslepen door rendieren of huskyhonden of kies voor een van de mooiste wintersportplaatsen van het land. Ondanks dat sommigen van ons met deze kou alweer naar zonnige periodes uitkijken, reizen wij digitaal naar een van de mooiste gebieden in het noorden van Europa, namelijk naar Finland. Het land waar alles nóg mooier is wanneer het winterseizoen weer aanbreekt.

Citytrips · 23. november 2019
Geschreven door: Iris de Jong
Zuid-Amerika · 26. oktober 2019
Het land van de voetbal, Copacabana, Rio de Janeiro en het carnaval; Brasil! Het grootste land van Zuid-Amerika is niet voor niets een geliefde bestemming onder de toerist. Laat u onderdompelen in al het moois dat dit Zuid-Amerikaanse land u te bieden heeft. Met de fantastische natuur in de Amazone, zowel op het land als in de lucht, de watervallen van Iguaçu en met het waanzinnige natuurpark Lencois Maranhenses, ontdekt u waarom Brazilië ook wel een kleurrijke chaos wordt genoemd.

Afrika · 12. oktober 2019
Wie aan Afrika denkt, zal Botswana waarschijnlijk niet direct kiezen als bestemming om de volgende vakantie te verblijven. Desalniettemin is het een land waar u ooit eens geweest moet zijn. Botswana is in het bezit van een ongerepte natuur die op geen enkele locatie hetzelfde is. Daar waar u op het ene moment savanne aantreft, komt u later terecht in de roodbruine omgeving van de Kalahari woestijn die zeer geliefd is onder de wilde dieren.
Azië · 28. september 2019
Historische verhalen uit het verleden, talloze tempels, witte zandstranden, gastvrije mensen en een avontuurlijke jungle. We hebben het hier over de parel van Azië die vol zit met verrassingen, namelijk Cambodja. De unieke combinatie tussen natuur, cultuur en interessante leiden gegarandeerd tot een onvergetelijke vakantie. Bent u er klaar voor om dit prachtige land te verkennen? Lees dan snel verder!

Noord-Amerika · 14. september 2019
Amerika is een bestemming met oneindig veel mogelijkheden. De bruisende steden, interessante cultuur en natuur waar u uw ogen uitkijkt, zorgen ervoor dat u de mooiste herinneringen maakt. We zijn tijdens eerdere blogs al afgereisd naar Florida en West-USA, maar hebben ook de Historical Route 66 al gereden. Daarnaast hebben we ook al een digitale citytrip gemaakt naar 'The City that Never Sleeps', oftewel New York. Daarentegen hebben we het oosten van Amerika nog niet bezocht en vinden we het de...
Europa · 31. augustus 2019
Wie aan de Turkse Rivièra denkt, zal dit gebied snel associëren met luxe vakantieresorts waar veel reizigers jaarlijks weer genieten van de beste all-inclusive mogelijkheden met zon, zee en strand. Dit klopt deels, maar er is zoveel meer te beleven. Dit gebied staat namelijk ook bekend om de leukste steden, mooiste stranden en lekkerste eetgelegenheden. Ditmaal reizen we af naar de zuidkust van Turkije om langs de leukste, mooiste en meest gezellige plekken uit de Turkse Rivièra.

Meer weergeven