Azië · 03. november 2018
Een stap in Dubai en u bevindt zich in een wereld vol pracht en praal. Wolkenkrabbers, fonteinen, sjeiks en enorme auto's. Niets is hier te gek. Het lijkt net of u zich in een compleet nieuwe wereld bevindt, een wereld vol magie. Van de duurste designersmerken in de winkelstraten tot de duurste restaurants met de meest luxe gerechten. De prachtigste hotels en gelegen aan de mooiste stranden de grootste shopping centers en van de indrukwekkende Burj Khalifa tot de mooiste zonsondergangen.
Noord-Amerika · 20. oktober 2018
Het land van de Maya's, piñata's, siësta's, tropische stranden en natuurlijk van de zon. We hebben het nu natuurlijk over Mexico. Er zal geen enkel moment zijn dat u zich verveelt, want u ontdekt telkens weer wat anders. De Mexicanen zijn het hier volledig over eens als ze weer eens "¡Qué Padre!" roepen, oftewel: wat geweldig! De indrukwekkende cultuur en natuur zorgen ervoor dat Mexico uw hart steelt. Bent u er klaar voor om al dit geweldigs ook daadwerkelijk te gaan ontdekken?

Europa · 06. oktober 2018
Het Spaanse eiland Mallorca staat bekend om zijn prachtige natuur en schilderachtige ligging. Het eiland maakt deel uit van de Balearen, waar ook Menorca, Ibiza en Formentera onderdeel van zijn. Mallorca is gelegen in de Middellandse Zee en is daarmee het grootste eiland van de Balearen. Wie van rustieke dorpen en bruisende steden houdt, is op Mallorca helemaal op zijn plek. De veelzijdigheid is juist wat dit eiland zo uniek maakt.
Citytrips · 22. september 2018
In de ochtend ontwaken door het geluid van de oude tram 28, genieten van de Portugese Fado in Barrio Alto onder het genot van een hapje en een drankje, het verleden herbeleven door de verhalen in de stad rondom ontdekkingsreiziger Vasco de Gama, slenteren door de wijk Alfama waar u nog steeds de overblijfselen van de heftige aardbeving 1755 ontdekt en het proeven van de typische gerechtjes, zoals de Pasteis de Belem.

Azië · 08. september 2018
Nog niet zolang geleden hebben we kennis gemaakt met het land China en dat is maar goed ook. Deze bestemming heeft ons namelijk zoveel te bieden! De indrukwekkende cultuur, prachtige natuur en niet te vergeten de fascinerende en inspirerende bezienswaardigheden. China zorgt er op al deze fronten voor dat u zich telkens weer verbaast. Steden met enorme wolkenkrabbers en kleinere knusse steden, maar ook natuurparken en spiritualiteit met de verschillende vele tempels die het land kent.
Afrika · 25. augustus 2018
Vroeg wakker worden van de trompetterende olifanten die in de buurt lopen, de zon op zien komen terwijl Afrika ontwaakt, het zien van de uitgestrekte vlaktes, het gevoel hebben dat u zich in een totaal andere wereld bevindt. Daarbij omringd worden door de meest fascinerende wilde dieren en u al het moois ontdekt wat deze bestemming u te bieden heeft, maar na een aantal dagen wildlife ook ontspannen en volledig tot rust komen? In Kenia kan het allemaal.

Noord-Amerika · 11. augustus 2018
Met de prachtige Nagiara Waterfalls, innemende vergezichten en natuurlijke de fascinerende steden zoals Quebec, Montréal en Toronto zorgt Oost-Canada er telkens weer voor dat u van de ene verbazing in de andere valt. Indien u op zoek bent naar een bestemming waar u meer wilt zien dan alleen natuur, zorgt Oost-Canada voor een fijne afwisseling aan grote en indrukwekkende steden, maar ook aan mooie natuurparken. Geniet van de ongerepte natuur met haar waanzinnige kliffen, baaien en kusten.
Zuid-Amerika · 28. juli 2018
Het land van de salsa, rum, klassieke auto's, Fidel Castro en de bruisende stad Havana. Allemaal bijzondere kenmerken die Cuba maken tot het land wat het vandaag de dag is. Een bestemming waar veel cultureel erfgoed te ontdekken is, prachtige stranden te vinden zijn en waar u helemaal weg kunt dromen en u de leukste stadjes kunt bezoeken. Reist u mee naar het mooie Cuba?

Europa · 14. juli 2018
Het eiland waar alle Engelse invloeden hedendaags nog steeds merkbaar zijn dankzij het feit dat de inwoners op de weg links rijden, de taal uiteraard spreken en u op iedere hoek van de straat een echte typische Engelse telefooncel ziet staan. Als u dacht dat er nog meer overeenkomsten zijn, vast wel, maar de belangrijkste tegenstelling is dat u in vergelijking met Engeland, geniet van het echte tropische gevoel. Lees snel verder en ontdek wat voor moois Malta u allemaal te bieden heeft!
Citytrips · 23. juni 2018
Met haar oude architectuur en verschillende cultuurstijlen, is dit één van de oudste steden van Europa. Wanneer u uw eerste stap in deze prachtige stad zet, bent u gelijk verkocht. U wordt omringd door de prachtigste cultuurstijlen en de geschiedenis die deze stad getekend heeft tot wat het vandaag de dag nog steeds is. Bent u nieuwsgierig geworden? Dat snappen wij maar al te goed, gaat u alvast mee langs de mooiste hoogtepunten van Rome?

Meer weergeven