Afrika

Afrika · 12. oktober 2019
Wie aan Afrika denkt, zal Botswana waarschijnlijk niet direct kiezen als bestemming om de volgende vakantie te verblijven. Desalniettemin is het een land waar u ooit eens geweest moet zijn. Botswana is in het bezit van een ongerepte natuur die op geen enkele locatie hetzelfde is. Daar waar u op het ene moment savanne aantreft, komt u later terecht in de roodbruine omgeving van de Kalahari woestijn die zeer geliefd is onder de wilde dieren.
Afrika · 03. augustus 2019
Kent u het gevoel dat u compleet overweldigd wordt door al het moois wat u in uw omgeving ziet? Dat is exact het gevoel dat u ook krijgt bij een bezoek aan Tanzania. Laat u wakker maken door het geluid van tetterende olifanten, geniet van de zonsopgang terwijl u de schilderachtige natuur aanschouwd, geniet gedurende dag van een flinke dosis, natuur, cultuur of strand met een cocktail in uw hand en vier het einde van de dag met de mooiste herinneringen.

Afrika · 18. mei 2019
Imposant, overweldigend en uniek. Er zijn zoveel landen op onze aardbol die we graag willen bezoeken, maar een bezoek aan Namibië, is met geen pen te beschrijven. Het uitgestrekte land is vooral bekend dankzij zijn fascinerende natuurparken met wildlife waar onder andere de zeer zeldzame woestijnolifant leeft. We kunnen de Kalahari woestijn met haar roodbruin zand, de Zambezi regio met haar waanzinnige rivieren en Damaraland dat bijna volledig bestaat uit rotsen natuurlijk ook niet overslaan.
Afrika · 16. februari 2019
De plek waar u even aan uw drukke leven kunt ontsnappen en volkomen kunt genieten van zon, zee, strand en nog zoveel meer! Ga richting de badplaatsen Hammamet en Monastir in het noorden, ontdek de woestijn op een kameel, ervaar de cultuur, verwonder u in de pittoreske dorpen, proef de heerlijke keuken en verken de leukste medina's met de mooiste producten in de steden of ga zelf op pad in de ongerepte natuur. Tunesië biedt u veel meer dan u op het eerste gezicht denkt.

Afrika · 17. november 2018
Mysteries uit het verleden met de historische overblijfselen van Volubilis, het indrukwekkend Atlasgebergte e meest indrukwekkende steden met de leukste medina's, het Atlasgebergte, Marokkaanse muntthee drinken in één van de rooftops of echt tot rust komen tijdens een hammam behandeling in een Arabisch badhuis. Of u nu op zoek bent naar avontuur of dat u wilt relaxen. In Marokko kan het allemaal.
Afrika · 25. augustus 2018
Vroeg wakker worden van de trompetterende olifanten die in de buurt lopen, de zon op zien komen terwijl Afrika ontwaakt, het zien van de uitgestrekte vlaktes, het gevoel hebben dat u zich in een totaal andere wereld bevindt. Daarbij omringd worden door de meest fascinerende wilde dieren en u al het moois ontdekt wat deze bestemming u te bieden heeft, maar na een aantal dagen wildlife ook ontspannen en volledig tot rust komen? In Kenia kan het allemaal.

Afrika · 12. mei 2018
Het land van de piramides, farao's, tempels en de Nijl, maar ook van de vele heerlijke all-inclusive resorts en de helderblauwe zee om in te duiken. Er zijn zoveel mogelijkheden om naar Egypte op vakantie te gaan! Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan El Gouna? Deze stad wordt ook wel het Venetië van het Egypte genoemd. Of een bezoek aan de historische paleizenstad Luxor? Dat is nog zeker niet alles wat er te zien of te beleven is. Reist u mee langs de meest bijzondere plekken?
Afrika · 20. januari 2018
Als u denkt aan een mooie reis in Afrika, is Madagaskar hoogstwaarschijnlijk niet de eerste bestemming waar u aan denkt. Desalniettemin is het misschien wel de grootste verrassing van Afrika. De geluiden van de Maki's die u doen beseffen dat u op een heel bijzonder stukje van onze aarde bent, de typische gerechten die kenmerkend zijn voor dit eiland, de fantastische vergezichten die niet alleen bijzonder zijn als u daadwerkelijk op Madagaskar bent, maar u nog lang bij zullen blijven.

Afrika · 16. september 2017
Wakker worden van het gebrul van een leeuw in de vroege ochtend. Kijken naar Kaapstad vanaf de Tafelberg. Luisteren naar de woeste zee bij Kaap de Goede Hoop. Het proeven van de wijnen uit Stellenbosch. En niet te vergeten, het voelen van de Afrikaanse energie. Er is één bestemming die u dit allemaal biedt, namelijk Zuid-Afrika.