Azië

Azië · 28. september 2019
Historische verhalen uit het verleden, talloze tempels, witte zandstranden, gastvrije mensen en een avontuurlijke jungle. We hebben het hier over de parel van Azië die vol zit met verrassingen, namelijk Cambodja. De unieke combinatie tussen natuur, cultuur en interessante leiden gegarandeerd tot een onvergetelijke vakantie. Bent u er klaar voor om dit prachtige land te verkennen? Lees dan snel verder!
Azië · 06. juli 2019
Het is wellicht één van de meest geliefde bestemmingen van Indonesië. Het eiland heeft alles te bieden waar u naar op zoek bent; of het nu gaat om een strandvakantie waar u volledig geniet van zon, zee en strand, of om een culturele vakantie met tempelbezoeken of een reis waar de natuur centraal staat: Bali heeft het allemaal! Ze is in het bezit van de prachtigste stranden, groene rijstvelden, indrukwekkende tempels, een paradijselijke azuurblauwe zee, maar ook een geweldige cultuur.

Azië · 04. mei 2019
Het land dat bekendstaat om de prachtige, uitgestrekte natuur, dat lange tijd in onveiligheid heeft geleefd door de oorlog die haar sporen heeft achtergelaten, waar rijstproductie één van de belangrijkste inkomstenbronnen is en Hanoi de hoofdstad is. Ditmaal reizen we af naar het waanzinnige Vietnam dat keer op keer voor verbazing zorgt bij menig toerist. Waarom? Omdat Vietnam veel verborgen plekken heeft die het land zeer uniek maken.
Azië · 02. februari 2019
Een waanzinnig landschap vol met tropische stranden die eindeloos bewonderd kan worden, culturele wonderen zoals boeddhistische klooster, golvende theeplantages en de mooiste wildparken. Wij snappen wel dat Sri Lanka letterlijk 'gezegend eiland' betekent. Stap in een wereld waar u zich compleet laat overdonderen door alles wat u ziet, beleeft en ontdekt.

Azië · 03. november 2018
Een stap in Dubai en u bevindt zich in een wereld vol pracht en praal. Wolkenkrabbers, fonteinen, sjeiks en enorme auto's. Niets is hier te gek. Het lijkt net of u zich in een compleet nieuwe wereld bevindt, een wereld vol magie. Van de duurste designersmerken in de winkelstraten tot de duurste restaurants met de meest luxe gerechten. De prachtigste hotels en gelegen aan de mooiste stranden de grootste shopping centers en van de indrukwekkende Burj Khalifa tot de mooiste zonsondergangen.
Azië · 08. september 2018
Nog niet zolang geleden hebben we kennis gemaakt met het land China en dat is maar goed ook. Deze bestemming heeft ons namelijk zoveel te bieden! De indrukwekkende cultuur, prachtige natuur en niet te vergeten de fascinerende en inspirerende bezienswaardigheden. China zorgt er op al deze fronten voor dat u zich telkens weer verbaast. Steden met enorme wolkenkrabbers en kleinere knusse steden, maar ook natuurparken en spiritualiteit met de verschillende vele tempels die het land kent.

Azië · 09. juni 2018
Een prachtig gelegen land in het zuidoostelijke deel van Azië waar u kunt genieten van de indrukwekkende natuur met haar natuurgebieden en meest prachtige stranden, maar ook van de bijzondere cultuur met de tempels en historie. Als u op zoek bent naar een grote verscheidenheid aan cultuur en natuur bent u hier zeker weten op uw plek. Ontdek alvast de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden van dit unieke land, zoals de gouden driehoek en River Kwai.
Azië · 17. februari 2018
In het hart van Azië is één van de beste geheimen van het continent gelegen, namelijk Maleisië. Er is een schat verborgen aan cultuur, natuur en aan historie. Maleisië biedt mogelijkheden voor de reiziger die uit is op een actieve vakantie, maar heeft u toch meer behoefte aan rust? Dan zijn de tropische parelwitte stranden iets voor u. Laat u betoveren door de mooie achterliggende verhalen, bruisende steden en ongelooflijke mooie natuur!

Azië · 14. oktober 2017
Het is één van de 14.572 eilanden van Indonesië en de hoofdstad is ook direct hét culturele hart van de bekende eilandenstaat. Met het bekendere Bali, wordt dit prachtige eiland vaak wat onderbelicht, terwijl ook een bezoek aan Java zeer de moeite waard is. Ga dit keer alvast mee op reis naar Java en ontdek de mooiste plaatsen!