Citytrips

Citytrips · 23. november 2019
Geschreven door: Iris de Jong
Citytrips · 17. augustus 2019
Een stad met meerdere gezichten, vol verscheidenheid en indrukwekkende culturen. Als er één stad is waar u zich geen enkel moment hoeft te vervelen, dan is het wel Singapore. Deze hypermoderne Aziatische stad staat vol met imposante gebouwen en heeft hierdoor een heel indrukwekkende skyline. U kunt hier heerlijk eten, eindeloos ronddwalen en genieten van de mooiste verhalen die schuilen achter de even zo bijzondere bezienswaardigheden.

Citytrips · 25. mei 2019
Vergeet de steden Milaan, Londen, Istanbul of Parijs: de volgende bestemming voor uw stedentrip wordt unieker, historischer er rijker aan cultuur. Athene is the place to be voor wie op zoek is naar een bestemming dichtbij huis en overdonderd wil worden met een flinke dosis gezelligheid en gastvrijheid, in combinatie met rijke en interessante verhalen over wat er allemaal gebeurd is in het Verleden. De naar de stadsgodin Athena vernoemde hoofdstad van Griekenland heeft gigantisch veel te bieden.
Citytrips · 09. maart 2019
Uw hart is verovert vanaf het moment dat u een stap in Praag zet. De stad van de 100 torens is in het bezit van de prachtigste architecturale en culturele schatten. Het is daarom ook niet voor niets dat ze bestempeld wordt als één van de mooiste steden van Europa. Mede daarom heeft de Tsjechische hoofdstad een toepasselijke bijnaam gekregen: de gouden stad. Met haar smalle straten en indrukwekkende pleinen beleeft u momenten die u nergens anders kunt beleven en voor geen goud zou willen missen.

Citytrips · 01. december 2018
Overweldigd worden door enorme wolkenkrabbers, in het verleden duiken op Ground Zero, genieten van de meest fantastische musicals op Broadway, het grootste stadpark Central Park en natuurlijk Times Square. Een stedentrip naar New York is niet zomaar een stedentrip; u wordt meegenomen in het leven waar altijd alles groots en immens is, maar waar u ook snel weer aan went, omdat New York niet voor niets 'The City That Never Sleeps' genoemd wordt.
Citytrips · 22. september 2018
In de ochtend ontwaken door het geluid van de oude tram 28, genieten van de Portugese Fado in Barrio Alto onder het genot van een hapje en een drankje, het verleden herbeleven door de verhalen in de stad rondom ontdekkingsreiziger Vasco de Gama, slenteren door de wijk Alfama waar u nog steeds de overblijfselen van de heftige aardbeving 1755 ontdekt en het proeven van de typische gerechtjes, zoals de Pasteis de Belem.

Citytrips · 23. juni 2018
Met haar oude architectuur en verschillende cultuurstijlen, is dit één van de oudste steden van Europa. Wanneer u uw eerste stap in deze prachtige stad zet, bent u gelijk verkocht. U wordt omringd door de prachtigste cultuurstijlen en de geschiedenis die deze stad getekend heeft tot wat het vandaag de dag nog steeds is. Bent u nieuwsgierig geworden? Dat snappen wij maar al te goed, gaat u alvast mee langs de mooiste hoogtepunten van Rome?
Citytrips · 17. maart 2018
Op zoek naar een korte trip naar een bestemming die de perfecte combinatie van zon, zee, strand biedt, maar ook nog eens over indrukwekkende bezienswaardigheden en een rijke historie beschikt? Het lijkt onmogelijk, maar het tegendeel is waar. Valencia is de stedentripbestemming die u op alle fronten positief blijft verbazen. Daarom is het hoog tijd om meer te weten te komen over deze stad, zodat u bij een bezoek aan Valencia weet wat u beslist niet over mag slaan!

Citytrips · 25. november 2017
Het is bijna tijd voor de gezelligste maand van het jaar, namelijk december met aan het einde van de maand de gezellige Kerstdagen. Maar wie niks wil missen, en alles uit deze periode van het jaar wil halen, zijn de kerstmarkten een aanrader. Daarom nemen wij u deze keer mee langs vier mooie en gezellige kerstmarkten in Europa, waardoor de voorpret naar de gezelligste periode van het jaar gegarandeerd onvergetelijk wordt!