Citytrips

Citytrips · 22. september 2018
In de ochtend ontwaken door het geluid van de oude tram 28, genieten van de Portugese Fado in Barrio Alto onder het genot van een hapje en een drankje, het verleden herbeleven door de verhalen in de stad rondom ontdekkingsreiziger Vasco de Gama, slenteren door de wijk Alfama waar u nog steeds de overblijfselen van de heftige aardbeving 1755 ontdekt en het proeven van de typische gerechtjes, zoals de Pasteis de Belem.
Citytrips · 23. juni 2018
Met haar oude architectuur en verschillende cultuurstijlen, is dit één van de oudste steden van Europa. Wanneer u uw eerste stap in deze prachtige stad zet, bent u gelijk verkocht. U wordt omringd door de prachtigste cultuurstijlen en de geschiedenis die deze stad getekend heeft tot wat het vandaag de dag nog steeds is. Bent u nieuwsgierig geworden? Dat snappen wij maar al te goed, gaat u alvast mee langs de mooiste hoogtepunten van Rome?

Citytrips · 17. maart 2018
Op zoek naar een korte trip naar een bestemming die de perfecte combinatie van zon, zee, strand biedt, maar ook nog eens over indrukwekkende bezienswaardigheden en een rijke historie beschikt? Het lijkt onmogelijk, maar het tegendeel is waar. Valencia is de stedentripbestemming die u op alle fronten positief blijft verbazen. Daarom is het hoog tijd om meer te weten te komen over deze stad, zodat u bij een bezoek aan Valencia weet wat u beslist niet over mag slaan!
Citytrips · 25. november 2017
Het is bijna tijd voor de gezelligste maand van het jaar, namelijk december met aan het einde van de maand de gezellige Kerstdagen. Maar wie niks wil missen, en alles uit deze periode van het jaar wil halen, zijn de kerstmarkten een aanrader. Daarom nemen wij u deze keer mee langs vier mooie en gezellige kerstmarkten in Europa, waardoor de voorpret naar de gezelligste periode van het jaar gegarandeerd onvergetelijk wordt!