Europa

Europa · 24. mei 2020
Op vakantie gaan, we willen het allemaal! Toch is het momenteel niet zo vanzelfsprekend, als dit een aantal maanden geleden nog wel was. Wij zijn ervan overtuigd dat ook ons fijne Nederland prachtige plekken te bieden heeft. Juist daarom beginnen we vanaf nu met de blogreeks 'Op vakantie in eigen land.', waar we per provincie langs de mooiste plekken gaan.
Europa · 07. december 2019
Verken de prachtige natuur die bedolven ligt onder een dikke laag sneeuw, zie het noorderlicht met eigen ogen, laat u meeslepen door rendieren of huskyhonden of kies voor een van de mooiste wintersportplaatsen van het land. Ondanks dat sommigen van ons met deze kou alweer naar zonnige periodes uitkijken, reizen wij digitaal naar een van de mooiste gebieden in het noorden van Europa, namelijk naar Finland. Het land waar alles nóg mooier is wanneer het winterseizoen weer aanbreekt.

Europa · 31. augustus 2019
Wie aan de Turkse Rivièra denkt, zal dit gebied snel associëren met luxe vakantieresorts waar veel reizigers jaarlijks weer genieten van de beste all-inclusive mogelijkheden met zon, zee en strand. Dit klopt deels, maar er is zoveel meer te beleven. Dit gebied staat namelijk ook bekend om de leukste steden, mooiste stranden en lekkerste eetgelegenheden. Ditmaal reizen we af naar de zuidkust van Turkije om langs de leukste, mooiste en meest gezellige plekken uit de Turkse Rivièra.
Europa · 15. juni 2019
Prachtige rotsformaties, interessante verhalen uit het verleden en een indrukwekkende groene omgeving. Er is maar genoeg te beleven in het charmante Ierland. Door de vele overgebleven kastelen en forten, lijkt het net alsof u zich een stap in het verleden zet, terwijl de bruisende steden u weer naar het heden brengen. De echte natuurliefhebber geniet al wandelend, fietsend of met de auto van de overweldigende natuur.

Europa · 06. april 2019
De Italiaanse eilanden, wie wil er niet naar toe? Ondanks ze allemaal uit eigen unieke punten hebben, is Sicilië een bestemming die u op veel fronten verbaasd. De charme, authentciteit en interessante cultuur, zorgen voor een geweldige vakantiebestemming. Zowel de natuurliefhebber als de actieve reiziger is hier in zijn element, maar ook wie op zoek is naar rust is hier op de perfecte locatie. Reis mee naar het eiland van de Etna, de hoofdstad Palermo en ontdek zelf de charme van Sicilië!
Europa · 04. januari 2019
Ervaar rust en kalmte, terwijl u zich in de eindeloze bossen begeeft. Ontdek de kust waar u even helemaal uit kunt waaien en de ga richting de eilanden voor de leukste buitenactiviteiten. Proef de sfeer in de bruisende steden waar cultuur en design samenkomen en zet een stap in de natuurparken waar het lijkt alsof de tijd stil heeft gestaan. Zweden valt nooit tegen, welk seizoen het ook is. Toch wordt Zweden net een beetje extra bijzonder als ze bedekt is met een extra laag sneeuw.

Europa · 06. oktober 2018
Het Spaanse eiland Mallorca staat bekend om zijn prachtige natuur en schilderachtige ligging. Het eiland maakt deel uit van de Balearen, waar ook Menorca, Ibiza en Formentera onderdeel van zijn. Mallorca is gelegen in de Middellandse Zee en is daarmee het grootste eiland van de Balearen. Wie van rustieke dorpen en bruisende steden houdt, is op Mallorca helemaal op zijn plek. De veelzijdigheid is juist wat dit eiland zo uniek maakt.
Europa · 14. juli 2018
Het eiland waar alle Engelse invloeden hedendaags nog steeds merkbaar zijn dankzij het feit dat de inwoners op de weg links rijden, de taal uiteraard spreken en u op iedere hoek van de straat een echte typische Engelse telefooncel ziet staan. Als u dacht dat er nog meer overeenkomsten zijn, vast wel, maar de belangrijkste tegenstelling is dat u in vergelijking met Engeland, geniet van het echte tropische gevoel. Lees snel verder en ontdek wat voor moois Malta u allemaal te bieden heeft!

Europa · 14. april 2018
Charmante dorpen, overweldigende landschappen, lang uitgestrekte stranden en uitzichten waar u bij weg kunt dromen. Dat klinkt goed, nietwaar? Dit land staat tevens bekend om de mix van Mediterraanse, Centraal- en Oost-Europese invloeden? Maar ook nog om zijn rijke culturele erfgoed met oude beschavingen en de inspirerende historie? Kroatië heeft het allemaal! Van natuur tot cultuur en van historie tot hedendaagse invloeden. Spreekt u dit aan? Lees dan gauw verder.
Europa · 09. december 2017
Wilt u een winter om nooit meer te vergeten? Waar u tijdens een safari met husky honden Noorwegen op zijn mooist ziet? Heeft u altijd al eens het Noorderlicht met eigen ogen willen aanschouwen? Even aan de drukte willen ontsnappen en de onbegrensde vrijheid voelen die dit land kenmerkt? Dan is het hoog tijd om een bezoek te brengen aan Noorwegen, terwijl het land gehuld is in een dikke laag sneeuw.

Meer weergeven