Noord-Amerika

Noord-Amerika · 20. oktober 2018
Het land van de Maya's, piñata's, siësta's, tropische stranden en natuurlijk van de zon. We hebben het nu natuurlijk over Mexico. Er zal geen enkel moment zijn dat u zich verveelt, want u ontdekt telkens weer wat anders. De Mexicanen zijn het hier volledig over eens als ze weer eens "¡Qué Padre!" roepen, oftewel: wat geweldig! De indrukwekkende cultuur en natuur zorgen ervoor dat Mexico uw hart steelt. Bent u er klaar voor om al dit geweldigs ook daadwerkelijk te gaan ontdekken?
Noord-Amerika · 11. augustus 2018
Met de prachtige Nagiara Waterfalls, innemende vergezichten en natuurlijke de fascinerende steden zoals Quebec, Montréal en Toronto zorgt Oost-Canada er telkens weer voor dat u van de ene verbazing in de andere valt. Indien u op zoek bent naar een bestemming waar u meer wilt zien dan alleen natuur, zorgt Oost-Canada voor een fijne afwisseling aan grote en indrukwekkende steden, maar ook aan mooie natuurparken. Geniet van de ongerepte natuur met haar waanzinnige kliffen, baaien en kusten.

Noord-Amerika · 03. februari 2018
Hoe heerlijk is het om te weg te dromen bij de gedachte aan een vakantie naar een prachtig land met overweldigende berglandschappen, immense vergezichten, en oneindige wegen? Wat als dit niet alleen bij een droom hoeft te blijven, maar er ook echt een land bestaat die dit allemaal heeft? Dit zijn namelijk dé ingrediënten voor een prachtige vakantie naar Canada. Het land waar uw dromen uitkomen!