Noord-Amerika

Noord-Amerika · 25. januari 2020
Er zijn van die bestemmingen waar je letterlijk ogen tekort komt, omdat er zoveel moois om je heen te bewonderen is. Alaska is zo'n betoverende bestemming. Met haar prachtige natuurparken die in het bezit zijn van de meest bijzondere flora en fauna, kijkt u hier uw ogen uit. Omdat er zoveel te zien valt, maar ook nog aardig wat voor ons onontdekt is, wordt het de hoogste tijd om u mee te nemen naar een van de meest bijzondere staten van Amerika.
Noord-Amerika · 14. september 2019
Amerika is een bestemming met oneindig veel mogelijkheden. De bruisende steden, interessante cultuur en natuur waar u uw ogen uitkijkt, zorgen ervoor dat u de mooiste herinneringen maakt. We zijn tijdens eerdere blogs al afgereisd naar Florida en West-USA, maar hebben ook de Historical Route 66 al gereden. Daarnaast hebben we ook al een digitale citytrip gemaakt naar 'The City that Never Sleeps', oftewel New York. Daarentegen hebben we het oosten van Amerika nog niet bezocht en vinden we het de...

Noord-Amerika · 29. juni 2019
Route 66, wie kent deze niet? Deze bekend route bestaat uit de meest bijzondere, nostalgische en legendarische wegen van de Verenigde Staten. Daar waar de Route 66 in 1926 werd opgericht met een totale afstand van 3.755 kilometer, is deze in 1985 alweer verwijderd. Vanaf die tijd is het officieel de Interstate Highway System en is de naam veranderd in de Historische Route 66 die een lengte kent van 3.429 kilometer.
Noord-Amerika · 20. april 2019
Amerika, we kunnen er uren over praten. Het land heeft zoveel te bieden, dat we eenvoudigweg niet alles in slechts één blog kunnen vertellen. De vorige keer bent u al meer te weten gekomen over de Sunshine State, oftewel Florida. Ditmaal is het tijd voor de prachtige natuurparken die Amerika te bieden heeft. Aangezien er zoveel te ontdekken valt op het gebied van de Nationale Parken, hebben we ditmaal een top vijf gemaakt van de leukste, mooiste en meest bijzondere parken. Lees gauw verder!

Noord-Amerika · 19. januari 2019
Dankzij het feit dat Amerika zo'n veelzijdige bestemming is, gaan we een aantal verschillende blogs over deze bijzondere bestemming schrijven. We beginnen met Florida, het meest exotische staatje van de Verenigde Staten. Ga richting de parelwitte stranden om het echte vakantiegevoel te ervaren, kijkend naar de azuurblauwe zee met een cocktail in uw hand, ontdek de avonturen van Mickey Mouse en Donald Duck samen met de kids in één van de pretparken of ga cultuur snuiven in het Art Deco district.
Noord-Amerika · 20. oktober 2018
Het land van de Maya's, piñata's, siësta's, tropische stranden en natuurlijk van de zon. We hebben het nu natuurlijk over Mexico. Er zal geen enkel moment zijn dat u zich verveelt, want u ontdekt telkens weer wat anders. De Mexicanen zijn het hier volledig over eens als ze weer eens "¡Qué Padre!" roepen, oftewel: wat geweldig! De indrukwekkende cultuur en natuur zorgen ervoor dat Mexico uw hart steelt. Bent u er klaar voor om al dit geweldigs ook daadwerkelijk te gaan ontdekken?

Noord-Amerika · 11. augustus 2018
Met de prachtige Nagiara Waterfalls, innemende vergezichten en natuurlijke de fascinerende steden zoals Quebec, Montréal en Toronto zorgt Oost-Canada er telkens weer voor dat u van de ene verbazing in de andere valt. Indien u op zoek bent naar een bestemming waar u meer wilt zien dan alleen natuur, zorgt Oost-Canada voor een fijne afwisseling aan grote en indrukwekkende steden, maar ook aan mooie natuurparken. Geniet van de ongerepte natuur met haar waanzinnige kliffen, baaien en kusten.
Noord-Amerika · 03. februari 2018
Hoe heerlijk is het om te weg te dromen bij de gedachte aan een vakantie naar een prachtig land met overweldigende berglandschappen, immense vergezichten, en oneindige wegen? Wat als dit niet alleen bij een droom hoeft te blijven, maar er ook echt een land bestaat die dit allemaal heeft? Dit zijn namelijk dé ingrediënten voor een prachtige vakantie naar Canada. Het land waar uw dromen uitkomen!