Zuid-Amerika

Zuid-Amerika · 28. december 2019
Parelwitte stranden, zon in overvloed, kleurrijke straten en enorm gastvrije mensen. Dat is hoe ik Curaçao zou typeren. Na heel wat jaren dit prachtige eiland bezocht te mogen hebben, lijkt het mij heel leuk om u dit keer digitaal mee te mogen nemen langs mijn hoogtepunten van dit eiland. Het blijft voor mij altijd weer een cadeau om naar Curaçao af te mogen reizen. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!
Zuid-Amerika · 26. oktober 2019
Het land van de voetbal, Copacabana, Rio de Janeiro en het carnaval; Brasil! Het grootste land van Zuid-Amerika is niet voor niets een geliefde bestemming onder de toerist. Laat u onderdompelen in al het moois dat dit Zuid-Amerikaanse land u te bieden heeft. Met de fantastische natuur in de Amazone, zowel op het land als in de lucht, de watervallen van Iguaçu en met het waanzinnige natuurpark Lencois Maranhenses, ontdekt u waarom Brazilië ook wel een kleurrijke chaos wordt genoemd.

Zuid-Amerika · 15. december 2018
Met haar archeologische, culturele en geografische wonderen kan Peru niet anders dan uniek genoemd worden. De diversiteit in natuur en klimaat zorgen ervoor dat u telkens in een compleet andere wereld stapt. Een wereld waarin u zich blijft verbazen over de parels die Peru u te bieden heeft. Wanneer u ook nog eens dieper in de historie duikt, komt u erachter dat Peru niet zomaar een land is, maar een bestemming met zeer interessante cultuur.
Zuid-Amerika · 28. juli 2018
Het land van de salsa, rum, klassieke auto's, Fidel Castro en de bruisende stad Havana. Allemaal bijzondere kenmerken die Cuba maken tot het land wat het vandaag de dag is. Een bestemming waar veel cultureel erfgoed te ontdekken is, prachtige stranden te vinden zijn en waar u helemaal weg kunt dromen en u de leukste stadjes kunt bezoeken. Reist u mee naar het mooie Cuba?

Zuid-Amerika · 28. april 2018
Velen denken dat Colombia een gevaarlijk land is waar je als toerist niks te zoeken hebt, maar niets is minder waar. Het is een land waar u de indrukwekkendste avonturen meemaakt en van een prachtige natuur kunt genieten. Daarnaast is het het land van de salsadans- en muziek, het Amazoneregenwoud en natuurlijk de Colombiaanse koffie. Steeds meer mensen ontdekken waarom een vakantie richting Colombia zo mooi is. Bent u de volgende? Wilt u meer weten over deze tropische verrassing?
Zuid-Amerika · 06. januari 2018
Ecuador komt waarschijnlijk niet direct bij u in gedachten wanneer u denkt aan uw volgende vakantie! Ondanks dat het een prachtig land is, met waanzinnige flora en fauna, biedt een vakantie naar dit land zoveel meer mogelijkheden! Wat denkt u van de vele natuurparken, een bezoek aan de hoofdstad Quito of een kort verblijf op de Galapagos eilanden? Bent u écht op zoek naar een fascinerende bestemming die u nog jaren bij zal blijven? Lees dan snel verder naar wat Ecuador te bieden heeft.

Zuid-Amerika · 02. september 2017
De vele tropische stranden, rum, rasta en niet te vergeten de reggae van Bob Marley zijn bekende kenmerken van Jamaica. Maar dit Caribische eiland biedt zoveel meer dan dat. Daarom wordt het hoog tijd om u meer te vertellen over de minder bekende pareltjes die te vinden zijn op Jamaica. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!