Boek uw reis

Niets is gemakkelijker dan eenvoudig uw reis online boeken. Bij ons heeft u het voordeel dat u alle services heeft die u van ons gewend bent, met daarnaast de eenvoud om overal waar u bent weer een nieuwe reis te boeken, oftewel u heeft de wereld altijd binnen handbereik!

STEDENREIZEN
STEDENREIZEN

Bent u op zoek naar een leuke stedentrip naar bijvoorbeeld Rome, Berlijn of Parijs? Of heeft u een andere leuke bestemming voor een stedentrip in gedachten? Hier vindt u gegarandeerd de mooiste bestemming met het leukste hotel!

CAMPERS
CAMPERS

Bent u op zoek naar het gevoel van vrijheid, onthaasten en avontuur, terwijl u op de mooiste plekken overnacht, en het massatoerisme kunt vermijden? Dan is het huren van een camper echt iets voor u!

VERRE REIZEN
VERRE REIZEN

Wilt u de mooiste plaatsen waar dan ook ter wereld ontdekken? Van Afrika tot Azie en van Amerika tot Australië, de mooiste en meest memorabele verre reizen vindt u hier! 

WEG VAN DE MASSA
WEG VAN DE MASSA

Altijd al op zoek geweest naar de meest unieke bestemmingen, de kleinschalige en niet-toeristische hotels, maar ook naar de meest unieke plaatsen op een bestemming? Dan is dit beslist iets voor u, kijk snel verder!


RONDREIZEN
RONDREIZEN

Dé perfecte manier om zoveel mogelijk van een bestemming te kunnen zien is door middel van een mooie rondreis! Tijdens zo'n reis ziet u de prachtigste plekken samen of individueel.

 

HOTELS
HOTELS

Of het nu om een luxe of eenvoudig hotel gaat, ver weg of dichtbij, met of zonder diner: de mooiste hotels vindt u hier! Kies het hotel naar uw wens uit en kom op de mooiste bestemmingen!

 

CRUISES
CRUISES

Een cruise is veel meer dan een vakantie! Tijdens een cruisevakantie ervaart u de luxe van alle faciliteiten aan boord terwijl u bij de mooiste bestemmingen aanmeert. Dichtbij huis of verder weg? Er zijn volop mogelijkheden!

VLUCHTEN
VLUCHTEN

Heeft u al een accommodatie ter plaatse en wilt u alleen nog een losse vlucht bijboeken? Of heeft u om andere redenen een losse vlucht nodig? Bekijk hier alle vluchten en boek ze vandaag nog!

WANDELREIZEN
WANDELREIZEN

Ervaar een gevoel van rust laat uw zintuigen prikkelen terwijl u in de mooiste gebieden wandelt. Op deze manier wordt een wandelvakantie gegarandeerd onvergetelijk!

 

 

AUTOHUUR
AUTOHUUR

Wilt u op eigen tempo uw vakantiebestemming verkennen? Dan is een huurauto dé ideale manier om dit te doen. Bepaal zelf uw huurperiode en de meest geschikte auto om uw vakantie extra speciaal te maken!

VAKANTIEWONINGEN
VAKANTIEWONINGEN

Bent u op zoek naar echt een echt plekje voor uzelf tijdens uw vakantie? Dan is een vakantiewoning echt iets voor u. U kunt een woning naar eigen wens kiezen en zo uw eigen mooiste plekje op aarde creëren.