Nieuwtjes

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van relevant nieuws dat voor u belangrijk kan zijn met betrekking tot vakanties of nieuws over onszelf wat we graag met u delen. 

      


01-09-2017: Welkom op onze nieuwe website!

Het is zover: onze nieuwe website staat online! Na een periode van nadenken over de vormgeving, maken van teksten en het uitvoeren van ideeën, zijn we trots dat dit tot stand is gekomen. Maar wat zijn voor u eigenlijk de belangrijkste veranderingen in vergelijking met de vorige website? Wij zetten de belangrijkste punten graag voor u op een rij:

 

1. Meer actuele informatie

De belangrijkste verandering is dat u vanaf nu op onze website meer actuele informatie vindt. Dit wordt mogelijk door de nieuwtjes die op deze pagina geplaatst worden. 

 

2. Mogelijkheid extra diensten zelf thuis te regelen vanaf de bank 

Wilt u even snel uw stoelen in het vliegtuig reserveren, een auto huren, luchthavenvervoer regelen of u een parkeerplaats op de luchthaven reserveren? Dit kan gemakkelijk via onze pagina 'zelf regelen'. De oplettende bezoeker heeft gezien dat deze mogelijkheden er op de vorige website ook al waren, maar nu is ook Parcompare toegevoegd, waardoor u gemakkelijk de parkeerplaats op de luchthaven kunt regelen via onze eigen pagina. Indien u het prettiger vindt dat wij dit op het reisbureau regelen, kan dit vanzelfsprekend ook.

  

3. Tweewekelijks blog

Iedere twee weken plaatsen we een blog op de website over een leuke, interessante of bijzondere bestemming. Wie weet vindt u hier wel uw volgende vakantiebestemming!

 

4. Veelgestelde vragen

Om voor u meer gemak te creëren, hebben we een pagina met veelgestelde vragen aangemaakt. Hier vindt u bijvoorbeeld antwoord op de vraag voor welke landen een visum nodig is, of vanaf wanneer u uw reispapieren kunt verwachten. Bij vragen kunt u uiteraard ook gewoon contact opnemen met één van onze reisadviseurs.

 

5. Gastenboek 

Wij vinden het belangrijk om te weten wat u van onze dienstverlening vindt én om dit te delen met anderen. Daarom kunt u hier in ons gastenboek meer over vertellen. Natuurlijk hopen we op zoveel mogelijk leuke reacties!

 

Hopelijk kunnen wij u door middel van deze website nog beter van dienst zijn! Heeft u nog ideeën of suggesties? Laat het ons weten!