Over ons

Reisbureau House of Travel is inmiddels een gevestigde naam in de regio Roosendaal. Sinds 1 april 2004 verzorgen wij de mooiste en avontuurlijkste reizen voor u. Van uitstekend verzorgde all-inclusive vakanties tot luxe rondreizen. En van stedentrips tot campingvakanties. Niets is ons te gek. 

 

Als u juist interesse heeft in een geheel op maat ontwikkelde vakantie bent u bij ons op het juiste adres. Door de ervaring en kennis van onze reisagenten, wordt uw vakantie nog specialer. Het is niet zomaar dat wij ons specialist in maatwerk durven te noemen. Wij houden juist van uitdagingen en zoeken alles tot in de puntjes uit.

 

U kunt bij ons net dat beetje extra krijgen waar u naar op zoek bent. Naast die droomvakantie regelt Reisbureau House of Travel namelijk meer dan dat. Wij regelen uw reis namelijk van de dag van vertrek totdat u weer thuis aankomt. Om te zorgen dat alles goed verzorgd is, kunt u bij ons verzekeringen afsluiten, autohuur regelen of zorgen dat het visum in orde is. Dit doen we allemaal om u de zorg uit handen te kunnen nemen, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

 

Team House of Travel