Kernwaarden

Wij willen het beste voor u als klant. Daarom hebben wij een aantal kernwaarden die we nastreven. Op deze manier weet u wat u van ons kunt verwachten en houden wij onszelf ten alle tijde scherp.

Professionaliteit

Door alleen zaken te doen met erkende reisorganisaties, kunnen wij onze professionaliteit waarborgen. Daarnaast zijn de medewerkers van Reisbureau House of Travel goed opgeleid, waardoor ze u goed en professioneel van dienst kunnen zijn.

Kennis

Dankzij de reiservaring- en kennis van de reisadviseurs kunnen we u optimaal van dienst zijn. Onze reisadviseurs hebben al heel wat van de wereld mogen zien, waardoor er gedacht wordt aan zaken waar u zelf misschien eerder niet bij stilstond. Daarnaast vinden we het leuk om u niet alleen op het reisbureau te inspireren, maar ook thuis op uw computer of telefoon. Daarom plaatsen we iedere twee weken een nieuw blog.

Gemak

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? U vertelt ons uw wensen en wij gaan voor u aan het werk. Doordat alle ingewikkelde zaken omtrent een reis uit handen worden genomen, hoeft u nergens bij stil te staan. Gemakkelijker kan niet, toch?