Onze reisadviseurs

Marola Bastiaanse

Mijn naam is Marola Bastiaanse, oprichtster van Reisbureau House of Travel in Wouw.

 

Tijdens mijn opleiding aan de NHTV te Breda, heb ik mijn afstudeerstage in Laos gedaan. Na terugkeer in Nederland, ben ik ruim vijf jaar werkzaam geweest bij een reisbureau. In die tijd heb ik heel wat ervaring opgedaan en van de wereld mogen zien. Zo heb ik diverse bestemmingen in Azië, het Caribisch gebied, Afrika en Europa bezocht. Na vijf jaar heb ik voor een heel andere baan gekozen, maar reizen is toch mijn passie. Toen de gelegenheid zich voordeed ben ik hier zelfstandig toch mee verder gegaan en heb ik deze stap genomen.

 

Of het nu gaat om een citytrip, strand- of wintersportvakantie, genieten van de natuur in Scandinavië of een volledig op maat samengestelde reis, ik zal u hier graag over adviseren.

Iris de Jong

In 2014 heb ik in het laatste jaar van mijn MBO-opleiding stage gelopen bij House of Travel. Na anderhalf jaar afwezigheid, ben ik begin 2016 teruggekomen als weekend- en oproepkracht. Sommigen van u zullen mij kennen van mijn afstudeeronderzoek dat ik in het voorjaar van 2017 heb gedaan bij House of Travel. Uiteindelijk ben ik succesvol afgestudeerd voor de opleiding Management Toerisme aan de NHTV met een specialisatie in marketing- en bedrijfscommunicatie. Direct hierna ben ik gestart met de master in Imagineering die ik in juli 2018 heb afgerond. Dit alles combineer ik met heel veel plezier met werken bij House of Travel. 

 

Waarom ik zo van het leren en werken in het toerisme houd, is voor mij heel duidelijk. Ieder land heeft zijn eigen bijzondere kenmerken, culturen en verhalen, wat ik erg indrukwekkend vind. Dat maakt het voor mij interessant, maar nog leuker voor u om te bezoeken. Ik heb ook zeker al wat mooie plekken op de wereld mogen zien, te denken aan aan prachtige vakanties in Zuid-Afrika, maar ook heb ik regelmatig het tropische Curaçao bezocht. Dichterbij huis zijn het bijvoorbeeld vakanties geweest op de Canarische Eilanden en Kos geweest, maar ook in Portugal en Zuid-Spanje. Er staat nog een hoop op mijn verlanglijst om te bezoeken, maar tot die tijd help ik u graag op weg met het boeken van uw mooie vakanties!