Stoelen reserveren en inchecken TUIFly Nederland

Het is mogelijk om exact vanaf 30 dagen voor vertrek uw stoelen tegen betaling te reserveren tot 2 à 4 dagen voor vertrek. Direct hierna kunt u ook online inchecken. U kunt bijvoorbeeld, indien u op maandag op 13.00 vliegt, drie weken van ter voren op 13.00 uw stoelen alvast reserveren en inchecken. Het is niet mogelijk om binnen 48 uur uw stoel online nog te reserveren. Belangrijk: tevens kunt u 30 dagen van ter voren alleen online inchecken zonder uw stoelen te reserveren,

 

De prijzen kunnen verschillen per stoel, bijvoorbeeld wanneer u graag bij de nooduitgang wilt zitten voor extra beenruimte. Ondanks dat veranderen de regels en voorwaarden bij de luchtvaartmaatschappijen ook vaak, waardoor zich verschillen in prijs kunnen voordoen. Daarom kunt u het beste de site van TUIFly raadplegen voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor vragen of opmerkingen.

 

Hoe werkt het?

Op de website van de TUI, voert u uw achternaam, vertrekdatum en reserveringsnummer in. Zodoende komt u bij de pagina om uw stoel te reserveren en online in te checken.